In mei 2014 ben ik gestart met Buro SMM@rt: een kleinschalig communicatiebureau, gericht op communicatieve dienstverlening aan midden- en klein bedrijf en ZZP-ers, verenigingen en particulieren. 


Na mijn opleiding voor PR & Communicatie ben ik de afgelopen ruim 20 jaar bij diverse bedrijven in heel uiteenlopende branches werkzaam geweest, waarbij  ik vaak verantwoordelijk was voor de interne en externe communicatie op welke manier dan ook.

 

Buro SMM@rt richt zich  onder meer op tekstschrijven, (sport-)evenementen-organisatie en het ontwerpen van websites

Naast het léveren van de boodschap denk ik ook graag met u mee op welke manier u die boodschap het beste onder de aandacht kan brengen: wát wilt u vertellen, aan wíe en via welk medium.

 

Op welk vlak kan ik iets voor jou betekenen?