In mei 2014 ben ik gestart met Buro SMM@rt: kleinschalige dienstverlening aan midden- en kleinbedrijf, ZZP-ers, verenigingen en particulieren. 

Na mijn opleiding voor PR & Communicatie ben ik de afgelopen ruim 20 jaar bij diverse bedrijven in heel uiteenlopende branches werkzaam geweest als management assistent, waarbij  ik verantwoordelijk was voor diverse secretariële en ondersteunende taken, alsook interne en externe communicatie op welke manier dan ook.

Buro SMM@rt richt zich, naast (interim) secretariële dienstverlening, op tekstschrijven, (sport-)evenementenorganisatie en het ontwerpen en beheren van websites en social mediakanalen.

Naast het léveren van de boodschap denk ik ook graag met je mee op welke manier je die boodschap het beste onder de aandacht kan brengen: wát wil jij vertellen, aan wíe en via welk medium.

Op welk vlak kan ik iets voor jou betekenen?